トップ
もりについて
亀岡自社農場
店舗案内
レシピ
会社案内
採用情報
お問い合わせ
オンラインショップ
EN
GLISH
オンラインショップ
トップ
もりについて
亀岡自社農場
店舗案内
レシピ
会社案内
採用情報
お問い合わせ
ENGLISH
オンラインショップ
How to make “Nuka-zuke”(English subtitles)
トップ
/
mori'sキッチン
/ How to make “Nuka-zuke”(English subtitles)
How to make “Nuka-zuke”(English subtitles)
ぬか漬
2021.01.29
Ingredients
Nuka(Rice bran)
1kg
Water
1ℓ
Salt
100g
Dashi-kombu(sea tangle)
Red pepper
Vegetable scraps
Tools
bowl(large)
1
Tupperware(large)
1
Paper towel
How to make “Nuka-zuke” (vegetables picked in salted rice-bran paste).
How to make Nuka-zuke2 (pickle vegetables)
How to make Nuka-zuke3 (Removing vegetables from Nuka-doko)
How to make Nuka-zuke4 (Care Nuka-doko)
« 前へ
次へ »
関連レシピ
ぬか漬
2021.01.29
京漬物もりの糠漬の作り方
ぬか漬
2021.01.28
漬かりすぎた糠漬イカサラダ
ぬか漬
2021.01.28
漬かりすぎた糠漬サンドイッチ
ぬか漬
2021.01.28
漬かりすぎた糠漬炒飯
レシピ一覧に戻る